318588.jpg
Ehem.. Osakunta talo koki pienen muutoksen LE:n a sentamisen jälkeen. Koneeni ei näes kestä, jos joutuu pyörittämään ladattuja tavaroita (ei koske meikkejä tms.) joten oli tehtävä siitä sitten valmistavaroiden mukainen. Vihannekset muuttuivat rahapuiksi yms. :/

318593.jpg
Erica sai tarpeekseen yliopistosta ja sen nudistiväestä. Hän otti puhelimen päättäväisenä käteensä ja ilmoitta yliopiston lehtoreille lopettavansa opinnot siihen. Päiviö oli ihan suunniltaan, kuinka Erica olikaan niin ajattelematon? Entäs tulevaisuus?

318595.jpg
Erica pyörähti kerran ja kasvoi aikuiseksi (hyi mikä jumppapuku x_x) Taksi odottelikin jo ovella, josko se opintojen keskeyttäjä jo saapuisikin? Päiviö hyvästeli rakkaansa ja lupasi tulla käymään aina välillä.

318598.jpg
Taksi saatteli Erican kotiin (joka oli myös vähän muuttunut) jossa Candy ja Frank rahisivat vanhuksina. Pikkusisko Rachel oli jo muuttanut omaan kotiinsa.

318606.jpg
Kotona asui nykyään myös Linda niminen labradorinnoutaja narttu. Se haukahteli innoissaan Erican saapuessa taksinsa kanssa.

318609.jpg
Mitä turhia, Erica menikin heti soittamaan puhelun. Arvaatkos kenelle hän soitti? Päiviölle tietenkin ja kutsui hänet kylään. Päiviö olisi tahtonut ottaa kaverinsa mukaan, mutta Erica ei oikein mieltynyt asiasta.

318620.jpg
Haisuli Haisunäätä asteli talon ohi. Eipä hajustanut ketään omalaatuisella parfyymillään, mokoma. :D

318633.jpg
Erica aukaisi uuden makuuhuoneensa kaapin ja löysi sieltä Candyn vanhat vaatteet. Kyllähän ne näin alkuun kävisivät, hän tuumaili ja puki asun päälleen. Frank on näemmä nurkassa o_ô

318646.jpg
Ja sieltähän se prinssi saapuikin! Onpas hän lyhyt Ericaan verrattuna... No jaa, Erica sentään on jo täysikasvuinen :>

318651.jpg
"Oooh.. On se Päiviö kyllä ihana mies.. Hän tosin aikoo jatkaa opintonsa loppuun, minun on odotettava sitä.. Enköhän jaksa.."

318656.jpg
Hetimiten Erica suuntasi äitinsä luo esittelemään poikaystäväänsä. Candy oli mielissään, oikein asiallisen ja mukavan miehenhän oli hänen tyttärensä löytänyt tästä valtaisasta maailmasta. Candy ja Päiviö kättelivät sopuisasti ja juttelivat hetken.

318658.jpg
Päiviö tutustui myös Lindaan leikkisän kepinheiton muodossa. Löydätkö kepin kuvasta? Hohoo.. Tämähän on kunnon ekaluokkalaisten tehtäväkirja nykyään xD

318660.jpg
Mutta kaikki hauska loppuu aikanaan ja pian olikin Päiviön lähdettävä takaisin opiskelemaan, ettei hän vain myöhästyisi luennolta. Erica ja Päiviö suutelivat hyvästeiksi ja Päiviö lupasi käydä uudelleen.

318665.jpg
Linda jäi varsin huomiotta ja haukahteli pari kertaa kateellisena kun kaikki muut juttelivat ja nauroivat yhdessä ja se jätettiin vain petiin lojumaan. Oli siinäkin eläinystäviä, ja pah!

318678.jpg
Candy ja Frank katselivat puoliunessa jotain perhevideoita. Molemmat olivat lopen väsyneitä ja välillä ehdottelivatkin toisilleen, että jokos mennään nukkumaan.

318684.jpg
"Hohhohhoo! Oisko täällä maukkaita pipareita?" Kaikki muut nukkuivat ja Candy oli välipalaksi leiponut pipareita, jotka tosin olivat kärähtäneet. Pukki ilmestyi paikalle ja tuohtui palaneista pipareista niin, että lähti samantien.

318688.jpg
Linda pissi lattialle, loistavaa, ajatteli Erica vihoissaan luututessaan lattiaa. Linda tosin oli niin söpö piski, ettei sitä voinut oikein toruakkaan.

318699.jpg
Hahaa! Tällä kertaa piparit eivät palaneet, josko se pukki nyt tulisi uudelleen käymään ja jäisi vähän pidemmäksi aikaa?

318700.jpg
Heti pipareiden tuoksun kantauduttua kuusen luo saapui joulupukki makeasti naurahdellen. Siinä se houhoutteli aikansa, välillä paikkaa vaihtaen.

318701.jpg
Erica oli aivan innoissaan seistessään pukin vierellä. "Ihan oikea joulupukki! Iiiiiks!"

318707.jpg
Erica sai jopa halata pukkia ja ihan mielellään hyväsydämminen, punaposkinen ukko halasi naista takaisin. Heillä olikin niin hyviä pipareita, että.

318708.jpg
Linda se vaan nukkui tyynyllään koko vierailun ajan, hassu koira kun ei pipareitakaan haistanut ja tullut kerjäämään.

318709.jpg
Lahjaksi pukki antoi uudet, kalliit stereot. Wihii! Ne sijoitettiin Erican huoneeseen. Joulupukin lähdettyä kuusi heitettiin mäkeen ja kaikki oli taas kuin mtn ei olisi tapahtunut.

318712.jpg
Aamulla Erica herätti Lindan silittäen. He lähtivät lenkille yhdessä ja Linda seurasi kiltisti Erican vierellä koko reissun.

318714.jpg
Lenkiltä tultuaan Erica soitti taksin ja lähti vähän shoppailemaan ostoskeskukseen. Taksi saapuikin kumman äkkiä ja hän nousi kyytiin reippaasti.

318715.jpg
Palattuaan hänellä oli uusi vaatetus. Mjaha, taisi olla vaatekaupoissa neiti. Sitten hän säntäsikin peilin luo.

318717.jpg
Hän suoristi hiuksensa ja vaihtoi meikin keveämmäksi! Lisäksi hän nyppi kulmakarvansa. Näin alkoi aikuisen Erican oikeasti aikuinen elämä :>

318722.jpg
Buugi buugi! Kyllä noista vanhuksista vielä energiaa löytyy kun välillä revittävät niin että lattia jytisee xD

318732.jpg
Erica tahtoi Lindalle kaverin ja soitti löytöeläinpalveluun adoptoidakseen uroskoiran.

318838.jpg
Poliisiautosta hyppäsikin Otto-niminen kultainennoutaja. Se oli koulutettu agressiiviseksi, mutta Erica aikoi kytkeä sen vihaisuuden ulos koirasta.

318843.jpg
Koirille rakennettiin oma aitaus, johon ne sitten lukittiin. Tuo kuullosti jotenkin ilkeältä o.o.. No.. Ne muutti sinne asumaan :D

318850.jpg
Erica tuli hyvin toimeen Oton kanssa. Ottokaan ei ainakaan näin aluksi käyttäytynyt häiriköivästi tai agressiivisesti.

318855.jpg318865.jpg
Frank myös pääsi tutustumaan tähän koiruuteen ja he tulivatkin yllättävän hyvin toimeen.

318867.jpg
Erica mökötti sohvalla tylsyyttään. Hän ikävöi Päiviötä, mutta ei tahtonut häiritä hänen opintojaan. Oliko sittenkään viisasta lopettaa opiskelua? Takaisin sinne ei ainakaan enää pääsisi..

318868.jpg
Kadonnut Johanna Goottila o.O! Sehän vain kävelee tuosta ohi, kuten kuka tahansa sim.. Oho..

318869.jpg
Äärrr! Nyt se Oton agressiivisuus sitten puhkesi kukkaan ja iski Lindaan. Siinä ne murisivat toisilleen pitkän aikaa, vaikka kavereitahan niiden piti olla!

318872.jpg
Otto se siinä sitten alistui, vaikka hänenhän se kova poika piti olla.

Muistakaa käydä näissä osoitteissa:
www.freewebs.com/smaragdi_sims
http://www.phpbbserver.com/smaragdisims

JA

Jos teet sims tarinan, ole hyvä ja ilmoita sne osoite täällä ja linkitä minun tarinani niin minä linkitän sinun :>