Eka päivä:

269452.jpg269453.jpg
Tässä on Miraclejen suvun aloittajatar, Candy Miracle. Hänen tavoitteensa on perhetavoite.

269456.jpg269459.jpg
Tässä taasen suvun kantaisä, David Miracle. Hänen tavoitteensa on tietotavoite.

269461.jpg
Heti ensimmäisenä molemmat iskevät kirjat käteensä ja alkavat lukemaan ja opiskelemaan. Tärkeimmät asiat ensin, vai kuinka?

269463.jpg
Opittuaan jonkin verran ruoanlaittoa kirjan avulla, alkaa Candy tehdä hänelle ja miehelleen lihavoileipiä välipalaksi. Oli tärkeä syödä, jotta jaksaisi elää tässä "läävässä"

269475.jpg
Saatuaan ruoan tehtyä David kutsui sisälle naapureita, jotka osoittautuivatkin vähän kummallisiksi. Alien!? Tämä sai kyllä kylmät väreet kulkemaan molempien selkäpiissä.

269478.jpg
Sitten oli vielä joku ihme irokeesi mies ja ihan siedettävä nainen, mutta kummaa porukkaa silti, todellakin. Niinpä David ja Candy eivät oikein olleet heidän kanssaan tekemisissä.

269484.jpg
Oli työnhaun aika, joten heti kun vieraat suvaitsivat väistyä sohvalta tarttui Candy sanomalehteen ja nappasi itselleen Politiikka uran. David nirsoili, eikä tahtonut mitään tämän päivän sanomalehden töistä.

269487.jpg
Vieraiden yhä ollessa kylässä alkoivat Candy ja David kuherrella ja pelehtiä sängyllään. Candy lähinnä perheen lisäyksen toivossa, David pelkän mielihyvän perässä.

269490.jpg
Vieraat eivät pikkuhiljaa enää kestäneet katsoa ja häipyivät. Candy ja David puolestaan pitivät vessa-ruoka tauon.

269492.jpg
Sitten petipuuhat jatkuivat, edellistä rajummin elein. :P

269494.jpg
Rajun tuokion jälkeen pariskunta rauhoittui lukemaan ja ruokailemaan. Yö tosin oli jo pitkällä.

269499.jpg
Niinpä molemmat rauhoittuivat ihan urakalla ja alkoivat nukkua. Candyllä oli sentään ensimmäinen työpäivä edessään, pitäisi levätä kunnolla.

Toka päivä:

269504.jpg
Seuraavana aamuna Candy heräsi pahoinvointiin ja meni oksentamaan useamman kerran. Hän aavisteli raskautta, sillä kirjoissa sanottiin että nämä olivat raskauden alkumerkkejä.

269507.jpg
Davidkin pääsi ylös pedistä ja etsi itselleen töitä. Nytkään mikään ei erityisemmin miellyttänyt, mutta hän valitsi sitten umpimähkään jonkun kivankuulloisen työn. (tosi fiksua? xP)

269510.jpg
Vaikka Candy olikin yhä hieman pahoivoiva oli hänen mentävä töihin saadakseen rahaa pienelle perheelleen. Ylennyskin oli toiveena.

269511.jpg
David jäi kotiin, ensimmäinen työpäivä olisi vasta huomenna. Hän siivosi ahkerasti taloa yllätykseksi Candylle.

269512.jpg
Hän tapasi myös mukavan, blondin naisen johon hieman taisi ihastuakkin. David oli sen verran tunteeton että flirttasi tytölle miten paljon ehti, tahtoen vain itselleen mielihyvää.

269514.jpg
Imartelu tepsi tähän neitokaiseen vallan hyvin. Kaksi naista varmasti yhtä parempi, voisin mielen mukaan vaihdella.. David tuumaili katsellessaan blondin vartaloa mielissään.

269518.jpg
Candy pääsi töistä ja David lopetti toisen naisen viettelyn tykkänään. Candy sai ylennyksen töistä ja toi työkaverin mukanaan! Oli varmasti tehnyt vaikutuksen töissä.

269520.jpg
David hyvästeli salaihastuksensa, jotta candy ei alkaisi epäillä mitään. Sehän tästä vielä puuttuisikin.

269523.jpg
Candyn kylään tuoma Turma niminen nainen osoittautui varsin huonoksi tuttavaksi Davidin kanssa. Nimittely ja riitely alkoi heti kun he pääsivät samojen seinien sisään.

269524.jpg
Lopulta tästä kiusoittelusta kehkeytyi kunnon tappelu ja simit antoivatkin kaikkensa murjoessaan vihollisiaan.

269527.jpg
Candystä väkivaltaa oli erittäin hauskaa viihdettä katsella. Hän nauroi ja hurrasi noiden kahden tapellessa keskenään.

269529.jpg
David (tietenkin) voitti kivusta voivottelevan Turman melko helposti ja käski tuon röyhkeän naisen häipyä kotitontiltaan niin kauas kuin pippuri kasvaa ja oitis!

Kolmas päivä:

269530.jpg
Tällä erää Candy heräsi siihen kun hänen vatsansa pullistui. Vauva tosiaan, nyt olikin aika jäädä vanhempain lomalle!

269532.jpg
David heräsi (kuten tavallista) Candyn jälkeen ja kävi suihkussa eilisen tappelun aikana erittyneen hien hajun vuoksi.

269534.jpg
Candy ja David päättivät ottaa tavaksi syödä yhtäaikaa ateriansa, jotta voisivat jutella edes pari kertaa päivässä ja kertoa kuulumiset. Candy sai näin mahdollisuuden kertoa Davidille vauvasta.

269537.jpg
Davidille vauva ei ollut kovinkaan puhumisen arvoinen asia ja hän lähti kimppakyydin mukana töihin, jättäen raskaana olevan Candyn omiin oloihinsa.

269538.jpg
Candy opiskeli ahkerasti uusien aterioiden valmistamista, kirjan kuvat saivat hänen kielensä kostumaan ja hän päätti opettelevansa kaikki vaikeimmatkin ateriat. Siitä tulisi vähän niinkuin elämän tehtävä.

269539.jpg
Epäonnistuneen työpäivän jälkeen David maksoi pienen laskun, joka oli putkahtanut postilaatikkoon. Mies oli hieman allapäin, sillä hän toivoi kovasti ylennystä.

269542.jpg
Illalla Candy valmisti heille uudenlaista salaattia. Se oli melko hyvää, mutta kaipasi hieman hiomista mausteiden kanssa.

Neljäs päivä:

269544.jpg
Aamuyöllä Candy heräsi jälleen, kun maha pullistui entisestään. Tunne oli melko epämiellyttävä, joten hän päätti kirjoittaa siitä salaiseen päiväkirjaansa, johon kirjoitti hyvin harvoin:

269545.jpg
David heräsi vasta auringon noustessa, ja ennen töihin menoa hän sanoi Candyn lisäksi myös isoksi kasvaneelle mahalle heipat.

269546.jpg
Candy opiskeli jälleen ja myöhemmin David tuli takaisin töistä. Tämä päivä oli onnistunut paremmin, joten mies tuli vaihteeksi autosta ulos hymysuin.

269548.jpg
Pomo oli kehottanut häntä hankkimaan enemmän karismaa, joten David jäi pitkäksi ajaksi peilin eteen harjoittelemaan puhettaan.

269551.jpg
Candy seurasi kyllästyneenä miehensä opettelua ja kertoi vähän väliä mielipiteensä puhetyylistä, mikä oli karismaattinen ja mikä ihan hirveä.

269553.jpg
Sitten oli jälleen yhteisen aterian aika. Ruokana oli jälleen salaattia, joka oli tällä kertaa melkeinpä erinomaista Davidinkin mielestä.

269554.jpg
Candyn viedessä rauhassa roskia roskapönttöön tuli törkeä brunette ja säikäytti hänet pahanpäiväisesti. Sen jälkeen hän kehtasi vielä nauraa oikein makeasti!

Viides päivä:

269557.jpg
Aikaisin aamuyöllä Candy heräsi synnyttämään ja jostain syystä juoksi pihalle tämän toimituksen suorittamaan. (kuva otettu synnytyksen ihan loppu vaiheessa)

269559.jpg269560.jpg
Candy synnytti suloisen tyttövauvan, joka sai nimekseen Erica. Silmät olivat vihreät, kuten äidillä ja kulmakarvat blondin vaaleat, kuten isällä. David oli erittäin innoissaan, vaikka raskauden aikana oli ollut vähän niinkuin: "ketä kiinnostaa?"

269574.jpg269575.jpg
David myös viihtyi pienen tyttärensä kanssa mainiosti ja leikitti ja helli tätä haavoittuvaista pikku vauvaa ahkerasti.

269577.jpg
Perus askareetkin piti tietenkin hoitaa, kuten siivoaminen. David siivosi suuremmalla innolla, kun oli muitakin miellytettäviä kuin Candy.

269579.jpg
Candylle yksi lapsi ei kuitenkaan riittänyt vaan hän tahtoi lisää. Joten heti kun pikku Erica oli laitettu nukkumaan uuteen huoneeseensa, alkoivat David ja Candy jälleen puuhastelemaan keskenään.

Seuraavassa luvussa:
- Erica kasvaa taaperoksi
- Candyn ja Davidin toinen vauva syntyy
- David jatkaa salaihastuksensa viettelyä

Nähdään seuraavassa luvussa! :)