311999.jpg
Kärpäslaumat pörisivät öisessä keittiössä tyhjien, haisevien lautasten yllä. Yuck!

312000.jpg
"Pitää nää nyt joskus siivotakkin!" Päiviö huomautti itselleen lemmenaltailun jälkeen ja huokaisi. Oli hänen tiskivuoronsa taas kerran, eikä siitä millään voinut luistaa pois.

312002.jpg
Erica opiskeli hymysuin. 3. lukuvuoden aihe oli hänen osaltaan aika helppo, sillä hän eteni siinä hyvää vauhtia.

312004.jpg
Päiviö taas hämmästeli omaa aihettaan. "Enhän minä ymmärrä sanaakaan, ihan oikeasti!" hän kauhisteli ja alkoi kaivaa sanakirjaa jostain taskunpohjimmilta.

312007.jpg
Heti perään Erica sai tehtyä lopputyönsäkkin ja virnisti leveästi. "Vieläkö sinä touhuat sen saman kirjan kanssa?" hän hihitti Päiviön pähkäillessä sanoja ja meni auttamaan kihlattuaan.

312011.jpg
Kun lehmämaskotti ei tuntunut lähtevän, meni Päiviö esittelemään kitaransoitto taitojaan sille. MAskottia se ei paljoakaan liikuttanut, pimputti vain pianoa kumisorkillaan (onko lehmällä sorkat? xD)

312013.jpg
Erica chattaili netissä. Pari inhottavaa tyyppiä kyselivät hänen osoitteitaan ja puhelinnumeroitaan, mutta Erica vain pisti heille jauhot suihin, eikä kertonut mitään.

312014.jpg
Lehmämaskotin lähtiessä hän vielä tökki ja härnäsi Ericaa. Erica kun on herkempää sorttia, ryhtyi tietenkin "pillittämään".

312017.jpg
"Hei hei, roskapussi! Ei sitten nähdäkkään enää, paitsi jos jollain hulluudella päädyn kaatopaikalle." Päiviö pelleili ja vilkutteli roskikseen.

312018.jpg
Samassa hänen tilaamansa ruokalähetys saapuikin. Kaunis Silva oli jälleen toimittamassa ruokia, muistattehan hänet? Viimeksi tosin kutsuin häntä Sofiaksi, kun en nimeä muistanut.

312020.jpg
Erica ja Päiviö treenasivat soittotaitojaan yhdessä hyvin usein. Rockia ja kantria sitä tuli soitettua ja Erica harkitsi rumpujenkin hankintaa.

312021.jpg
EI! Juurihan sitä on päästy eroon yhdestä viuhahtelijasta niin tilalle tulee toinen. Tätä viuhahtelijaa Erica ei kuitenkaan ehtinyt vangita, sillä hän häipyi nopeasti juosten, kuten oli saapunutkin.

312022.jpg
"Äsh! Taas ne juustoleivät paloivat.. Onkohan meidän mikrossa jotain vikaa?" Päiviö harmisteli. Olisikohan niin, että Päiviön mikronkäyttö-taidoissa on jotain vikaa? :D

312027.jpg312028.jpg
Päiviön hiusten kasvaessa hän vaihtoi hiustyyliään ja vaatteitaan. Eikös hänestä tullutkin paljon nuoremman ja kivemman näköinen :>?

312030.jpg
"1, 2, hop! 1, 2, hop!" Oli taas jokailtainen jumppatuokio. Eipä Päiviö paljoa edistynyt :\

312032.jpg
Kummitus vaelteli taas vaihteeksi pihalla valittaen ja rääkyen. Ääni kaikui ennenkuin se oli edes kuulunut, aika pelottavaa o_o'

312034.jpg
"Ääärh.. Näiden lopputöiden kanssa, perhana, menee ikä ja terveys.." Päiviö kirosi lopputyötään jonka sutaisi parin kirjan avituksella läpi.

312039.jpg
Sillävälin Erica harjoitti kitaratemppuja. Aika siististi hän niitä jo osaakin, hyvä Erica!

312044.jpg
"Arrrrggh! Päiviön on koettava samanlainen tuskainen kuolema kuin minunkin! Minä vielä kostan! Jos en hänelle, niin hänen jälkeläisilleen, muahahahahahaa!" ...omg

312047.jpg312048.jpg
Lopputyön kirjoitettuaan Päiviö oli jo niin väsynyt, että nukahti lattialle. Erica kyllä hänet sitten herätti ja he menivät sänkyynsä nukkumaan, mutta siis.. ^^'

312057.jpg
"Jaha, oletkohan sinä vähän Matti Myöhäinen, vai kuinka?" Erica katseli yhäkin kypsymätöntä kaalivauvaa.

312060.jpg
Cheerleader tuli tapansa mukaan taas vetämään kymmeniä kertoja tylsiä kannustushuutojaan.. sooo booriing! Hänhän näyttää itsekkin jotenkin kärsivältä noiden cheerauksiensa aikana x)

312064.jpg
Oijoi! Vasta nyt huomasin miten ruma laskuttaja heillä onkaan o_o' Katsokaa nyt noita huulia.. Ne ovat ihan jumalattomat! Ja tuo nenä.. Kunnon peruna :>

312070.jpg
Chherleaderin nimen sain selville, Valpuri on hän.. Eikös se ole vähän poikamainen nimi? What ever.. Hän näemmä kyllästyi kannustushuutoihin ja alkoi pumputtamaan pianoa. Miksiköhän kaikki vieraat aina menevät soittamaan pianoa, eivätkä kitaraa?

312075.jpg
Sutinaa vessassa :> Tämän jälkeen he siirtyivät vielä makuuhuoneenkin puolelle, eikä teille varmaan erikseen tarvitse selittää mitä siellä tapahtui x)

312079.jpg
Erica lahjoitti Valpurille 25§ pianon soitostaan.. Sinne meni taas ihan turhaan rahaa.

312083.jpg
Jo kolmas lautasellinen salaattia, kuinka nälkä sinulla oikein on, Päiviö? "Oikea hevosennälkä, ettäs kehtaat kysyä!" Joo.. No sori! ^^'

312089.jpg
Eka yhteinen jumppatuokio :> On Ericalla juu tosi kaunis ilme :DD Khih.

312091.jpg
"Joo niin siis.. Tosi veikeetä Joulua koko lukijaporukalle! Me rakastetaan teitä joka iikka, sillä ilman teitä ei olisi meitäkään enää! Oikeet piparipusut teille jokaiselle ja vielä kerran: Hyvää Joulua!"

312093.jpg
"Yeah, niinku Erica jo tossa sanoki.. Tosi mahtavaa Joulua teille kaikille! Siis oikeesti, ollaan teille aika paljon velkaa olemassa olostamme! Kiitoooos~"

Muistakaa käydä: www.freewebs.com/smaragdi_sims

Erittäin mahtavaa Joulua koko lukijasakille! Kiitoksia lukemisesta, olen itsekkin erittäin kiitollinen!